Actueel project

ViS Detachering

ViS Detachering is er om gespecialiseerd technisch personeel op de juiste plek te krijgen. Dit doen zij vanuit hun kantoor in Reeuwijk. Met het vertrek van de buurman krijgen zij er het dubbele aantal m2 bij. Aan Helene Mulder Interieurs de vraag om niet alleen het persoonlijke, mensgerichte karakter van de ViS organisatie zichtbaar te maken maar ook de passie voor Bouwkunde, Civiele Techniek en Cultuurtechniek waar de medewerkers elke dag met veel enthousiasme mee bezig zijn.

Helene Mulder Interieurs koos openheid en transparantie als uitgangspunten  voor het interieurontwerp. Hiervoor werden wanden en deuren weggehaald, waardoor het nieuwe kantoor letterlijk de ruimte krijgt. Er is echter ook behoefte aan stilte, concentratie en beslotenheid. In het ontwerp hebben we dit vormgegeven door, daar waar nodig, de glaswanden te hergebruiken in combinatie met flexibele groene wanden. De bestaande kasten, akoestische panelen en (semi) afgesloten ruimtes zorgen vervolgens voor de juiste balans tussen openheid en beslotenheid. Zo creëren we zowel een functioneel werkklimaat als een prettige werkomgeving voor medewerkers en bezoekers.

Een andere wens was dat bezoekers bij binnenkomst ondergedompeld worden in het ViS gevoel. Je als het ware een ViS in het water voelen.

Werken, overleggen, bellen en ontmoeten zijn daarom rondom het hart van de ruimte gesitueerd. In het hart kun je mensen ontvangen, presentaties geven en elkaar treffen voor de lunch of een informeel overleg. De bezoekers nemen er even plaats met een heerlijk kopje koffie en zien om zich heen de medewerkers van ViS met veel plezier aan het werk.De overleg- en wachtplekken zijn speels en dynamisch opgesteld en ademen een sfeer van plezier en verbondenheid uit.

De verschillende stijlen die samen toch een eenheid vormen laten je weten dat ViS persoonlijke benadering erg belangrijk vindt, iedereen is immers anders.

Met de reeds bestaande houten vloer, lichte frisse (aqua)kleuren en de natuurlijk groene accenten wordt er een warme, huiselijke sfeer gecreëerd . Door toevoeging van de accentkleur – geel – krijg je bovendien een vrolijk, energiek gevoel.

Het zal best even wennen zijn voor de medewerkers van ViS om de extra m2 ook optimaal te gaan gebruiken. Maar al snel zal men de voordelen gaan zien. Je kan makkelijker met elkaar overleggen zonder dat je anderen stoort. Goed voor de sfeer, samenwerking en passend bij de kernwaarden van het bedrijf: communicatie, vertrouwen en enthousiasme!

 

 

3D impressie

Materiaalplan