Portfolio

voor Bedrijven
Den Haag, Nederland

Apotheek

Apotheek Prins Hendrikplein in het Zeeheldenkwartier in Den Haag investeerde vanuit een klantgerichte visie gericht in vastgoed en een nieuwe interieurbeleving. Samen met Helene Mulder Interieurs en het Interieur+ Collectief werd een kwalitatieve buurtapotheek gerealiseerd met veel ruimte voor persoonlijk contact. De inspiratie werd gehaald uit de wijk zelf, waar bewoners trots ‘Zeeheld’ zijn. Het concept is gebaseerd op deze sfeer, de vele authentieke winkels en op de maritieme kleuren en materialen van zeehelden. Om de beleving van het oude ambacht van apotheker te creëren, is als eyecatcher een verrassende ‘try me’ zone ontwikkeld.

“Helene heeft een prachtig en innovatief resultaat neergezet. Ze heeft zich verdiept in de traditionele apotheek markt en heeft daarnaast de behoeften van potentiële klanten meegenomen in haar ontwerp.”
– Floor van Leersum, Apotheek Prins Hendrikplein –

 

 
Gouda, Nederland

Apotheek

Revitalisatie van een apotheek. Helene Mulder Interieurs heeft door toevoeging van kleur, maatwerkmeubilair ten behoeve van de handverkoop en groen deze gedateerde apotheek een frisse, eigentijdse look gegeven.

Gouda, Nederland

Enginear

Helene Mulder Interieurs heeft op verzoek van Enginear een handboek samengesteld waarmee in de toekomst verhuizingen of nieuwe vestigingen geregisseerd kunnen worden. Dit om een eenduidig in- en extern beeld te creëren van de Enginear organisatie. Doel is om Enginear een eigen identiteit te geven en tegelijkertijd de interne werkprocessen onder de loep te nemen en daar waar nodig te verbeteren.

Uitgangspunt bij dit handboek is de visie van Enginear.

Visie

Bedrijven worden steeds flexibeler, banen ontstaan en verdwijnen sneller en de arbeidsmarkt wordt één groot reclamebord. Hoogopgeleide ingenieurs zullen hierdoor steeds vaker loopbaankeuzes moeten maken. Bij Enginear willen wij onze kennis van solliciteren, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling delen met de nieuwe talenten die de komende jaren de arbeidsmarkt gaan betreden. Iedere technische student of ingenieur kan zowel online als persoonlijk met ons in contact komen voor het ontvangen van trainingen, workshops en praktische tips. Enginear kent en begrijpt de doelgroep en kan werkgevers adviseren in de arbeidsbehoefte van deze doelgroep: De nieuwe generatie ingenieurs. Deze visie zal vertaald worden in een interieurconcept waarbij de kernwaarden van Enginear naar voren komen.

 

 
Bergambacht, Nederland (In uitvoering)

Medisch Centrum

Je gaat naar het Medisch Centrum om gezond te worden of te blijven. Dat is dan ook het vertrekpunt van Medisch Centrum Bergambacht. Je gezond voelen in een “healing environment” , geen klinische omgeving maar een fijne sfeer, waar je je dorpsgenoten tegenkomt maar waar je toch ook soms even onzichtbaar wilt zijn. Een fijne sfeer die terug te zien is in de lichte en overzichtelijke inrichting die vitaliteit uitstraalt. Je merkt het zodra je binnenkomt, het kleurgebruik doet denken aan de polder, de landelijke ligging van Bergambacht. Het blauw symboliseert het vele water in de omgeving. Het groen en geel zoals we dat zien als we door de polder rijden, het gras met daarin de paardenbloemen. De apotheek met geel als hoofdkleur, een kleur die staat voor wijsheid en vertrouwen, maar tegelijkertijd ook vitaliserend en stimulerend werkt. De vilten ‘apothekersflessen’ zorgen voor de nodige privacy. Het groen in de wachtruimte van de huisartsen ademt vertrouwen en geruststelling. De wachtruimte is de centrale ontmoetingsplaats. De speelse inrichting laat iedereen de keuze: een hoekje met wat meer privacy, of juist vol in het zicht van balie en entree. Blauw voor de overige disciplines, de kleur die staat voor harmonie en creativiteit. Hier een wachtruimte waar juist de kleine kinderen die er komen zich op hun gemak zullen voelen door de afbeeldingen van herkenbare dieren uit de polder.

Deurne, Nederland

Oskomera Group

…’Intensieve samenwerking gehad met Helene bij de inrichting van het nieuwe bedrijfspand van de Oskomera Group. Vanaf het begin van het project is Helene betrokken geweest bij het project en zij heeft de complete inrichting voor haar rekening genomen. Wij hebben zeer prettig samengewerkt en alles is gezamenlijk afgestemd. Helene heeft kennis van zaken en kan zich goed inleven in een nieuw te creeëren omgeving. Bovendien is ze een prettig persoon om mee samen te werken. Wij kunnen Helene Mulder Interieurs dan ook van harte aanbevelen.’… 

– Cindy Verbruggen Oskomera Group –

Maastricht, Nederland

MERLN institute for Technology-Inspired Regenerative

Het concept ‘Progress by connection’ van Helene Mulder Interieurs en het Interieur+ Collectief  is gebaseerd op activity based working. Afhankelijk van de activiteit kan gekozen worden voor een daarbij passende werkplek. Daartoe is het standaard kantoor met een kern in het midden en een gang met een- en tweepersoonskamers opengebroken tot één grote open ruimte. Deze ruimte is – geïnspireerd op het biomedisch onderzoek met celstructuren – ingericht naar de diverse soorten werkvelden: werkplekken met een bureau, open overlegplekken, besloten overlegplekken en concentratiewerkplekken. Een interieurconcept waar medewerkers elkaar ontmoeten en inspireren.

Wilt u ook een inrichting die voor u werkt?